Amouage Figment EDP (100 ml) (made4men)

Amouage Figment EDP (100 ml)

kr 3 724,00
Amouage Figment EDP er en ytterst kraftig og intens herreparfyme. Duftoner som gjør parfymen kraftig, sensuell og attraktiv, vil fange alle du går forbi.
Kun 2 igjen
kr 3 724,00

Duft intenst med Amouages Figment parfyme

Er du gal etter intense og kraftige parfymer? Forestill deg så en ekte mann, som kan luktes på avstand. Slik vil du oppleve Figment, så om du er gal etter å dufte intenst og kraftig, er Figment parfymen for akkurat deg!

Kraftige duftnoter for den eksklusive, intense mann
Denne ytterst attraktive parfymen inneholder blant annet sitron, rosa pepper og geranium som hovednoter, som gjør at den kraftige parfymen har en god balanse, og ikke blir for mye. Videre gir duften av sandeltre det meste av den kraftige og intense duften til parfymen. Figment er fylt av 'woody' dufter, og har derfor dype og intense dufter av jord og tre.

Parfymen er bygget på duftnotene ovenfor. Sammensetningen av duftnotene er nøye utvalgt, slik at parfymen blir beriket til å være en maskulin og intens herreparfyme. Luktesansen og sjelen blir virkelig stimulert at Figment.

Folk vil snu seg etter deg
Hvis du elsker at folk snur seg etter deg fordi du lukter godt, utstråler selvsikkerhet og elsker luksus, er denne intense og eksklusive Figment akkurat for deg!

Slik får du det beste ut av duften
For å oppnå den optimale duftopplevelsen, anbefaler vi at du bruker parfymen etter dusjen. Huden er helt ren og fri for andre dufter etter dusjen, og derfor holdes parfymen intens på huden i lenger tid.

Parfymen er utrolig intens og kraftig, så vi anbefaler derfor at du bare bruker én enkelt sprut. Du tenker vel 'bare en sprut???' Bare rolig, man vil fortsatt kunne lukte den kraftige og intense eksklusiviteten på lang avstand!

Innhold:
100 ml.
Andre har også kjøpt: