Amouage Fate Man EDP (100 ml)

Amouage Fate Man EDP (100 ml)

kr 3 724,00
Den meget kraftfulle, intense og treaktige parfymen, som gir så mye kraft at selv det mest umulige kan oppnås.
Kun 1 igjen
kr 3 724,00

Intens og kraftfull parfyme fra Amouage

Er du vill etter veldig kraftfulle parfymer - både i forhold til innhold og design, men også hvilke mål du ønsker å oppfylle for deg selv? Med denne parfymen får du så mye kraft, at selv de mest uoppnåelig ting kan gjøres.

Få mengder med selvtillit og makt med en parfyme
Duftingrediensene du finner i Fate Man er nøye utvalgt, og er derfor av ekstremt høy kvalitet - det er nettop derfor at parfymen er så kraftfull. Med denne parfymen vil det aldri gå galt for deg på byen, og du vil utstråle mengder med selvtillit og kraft, og ikke minst som en stilfull mann.

Toppnotene
  • Ingefær
  • Mandarin
  • Spisskummen

Det kraftfulle kommer allerede til uttrykk i toppnotene gjennom ingefær og spisskummen. I tillegg kommer det en frisk sødme fra mandarinene. Det gir en god, maskulin kraft til toppnotene, som fordamper allerede etter et par minutter og du blir revet med videre i duftopplevelsen.

Mellomnotene
  • Rose
  • Røkelse
  • Evig blomst

Du blir tatt videre til mellomnotene som gir deg en krydret og maskulin duft fra røkelsen. I tillegg får du en frisk og søt duft gjennom rosen og evig blomsten, som sørger for at parfymen ikke blir altfor kraftig av røkelsen. Du vil etter 10-15 minutter igjen få utviklet din duftopplevelse, da mellomnotene fordamper.

Bunn-notene
  • Lakris
  • Sedertre
  • Sandeltre

Til slutt blir du tatt med videre til bunn-notene, som er hele parfymens kjerne. Det er her du virkelig kan dufte parfymens innhold, og det som du vil kunne dufte resten av dagen. Nemlig den dype, maskuline, treaktige, krydrede og intense duften. Du vil dufte ekstremt kraftfull med denne parfymen!

Slik får du mest ut av din parfyme
Vi anbefaler at du kun bruker et par sprayer av parfymen. Bruker du mer vil du oppleve at du ikke orker den, fordi den er så kraftfull. Det betyr at din parfyme holder seg i veldig lang tid. Og et par sprayer holder i massevis, så du vil dufte legendarisk hele dagen.

Du får så mye makt og kraft at alt kan oppnås! Selv det mest umulige kan bli overvunnet med din kraft fra parfymen.

Innhold
100 ml.
Andre har også kjøpt: