Amouage Epic Man EDP (50 ml)

Amouage Epic Man EDP (50 ml)

kr 3 017,00
En orientalsk, krydret og treaktig duft er akkurat det du får i denne luksuriøse og stilfulle herreparfymen fra Amouage.
Kun 1 igjen
kr 3 017,00

Orientalsk og krydret parfyme fra Amouage

Er du også ekstremt vill etter legendariske, maskuline parfymer? Du kan fra Epic parfymen forvente å få en stilfull, ekstremt kvalitetsbevisst og maskulin parfyme - der de ikke har spart på detaljene eller kvaliteten.

Legendarisk og maskulin parfyme
Ønsker du å være nummer 1? Med denne kvalitetsbevisste parfymen vil du alltid være nummer 1, fordi den er en vinner. Du får en orientalsk duft som tar deg helt tilbake til de gamle legendene som har vært gjennom tiden. Legender fortjener en berømt, luksuriøs og stilfull parfyme - og om noen fortjener det, så er det deg!

Toppnoter
  • Kardemomme
  • Muskat
  • Spisskummen

Toppnotene er duften du kjenner helt i starten, men som fordamper etter et par minutter. De gir deg en rask følelse av at denne parfymen er for en ekte MANN. Du får duften av noe grønt samt noe aromatisk krydder.

Mellomnoter
  • Myrra
  • Geranium

Etter at toppnotene har fordampet kommer mellomnotene. Her kjenner du en duft av myrra, som kan virke en smule tørr - og har en balsamisk duft. Den er derfor tørr og krydret. Geranium tilfører friskhet, så den tørre duften ikke blir for tørr. Deretter fordamper mellomnotene etter 10-15 minutter - og så vil du komme til parfymens kjerne, nemlig bunn-notene.

Bunn-noter
  • Sandeltre
  • Lær
  • Sedertre

En ekte duft av tre er akkurat det du får om du velger denne parfymen. Den gir deg en fantastisk duft av det orientalske med duften av lær, samtidig som du får en veldig treaktig duft, som gjør parfymen egnet for en skikkelig legende.

Slik får du mest ut av Epic Man
For at du får mest ut av din kvalitetsparfyme, så anbefaler vi at du kun bruker et par sprayer - og det holder rikelig for en hel dag, da parfymens duftnoter er så konsentrerte at den er kraftig og intens i duften. Ved for stor mengde vil du oppleve at den blir for kraftig og kvalmende.

Velger du denne parfymen er det ingen tvil om at du utstråler en herlig, luksuriøs livsstil, og du vil framstå som ekte mann.

Innhold
50 ml.
Andre har også kjøpt: