Amouage Epic Man EDP (100 ml)

Amouage Epic Man EDP (100 ml)

kr 3 706,00
Er du vill etter aromatiske, krydrede og luksuriøse parfymer, så må du uten tvil prøve denne kvalitetsbevisste herreparfymen fra Amouage.
Kun 1 igjen
kr 3 706,00

Aromatisk og krydret herreparfyme fra Amouage

Er du også ellevill etter aromatiske og orientalske parfymer, som gir en krydret, dyp, maskulin og luksuriøs duft? Da har vi parfymen for deg rett her. Parfymen evner å få selvtilliten din opp i skyene - om ikke høyere enn det.

Mandig, krydret og stilfull parfyme
En ordentlig mann har en parfyme som alltid er rett over det beste. Og det er nemlig denne parfymen. Den er rett over det beste - og du får virkelig en parfyme hvor de ikke har spart på kvaliteten. Hverken på duftingredienser eller på designet.

Toppnotene
  • Muskat
  • Spisskummen
  • Kardemomme

Det første du vil kunne dufte er toppnotene i parfymen. Du vil få en duft av noe grønt samt noe krydret. Du vil allerede ved starten dufte at denne parfymen er for en mann - og en skikkelig en attpåtil.

Mellomnotene
  • Geranium
  • Myrra

Når toppnotene har fordampet vil du komme videre til duftopplevelsen i mellomnotene. Her kjenner du en dypere og tørrere duft, som kommer fra både geraniumen og myrraen. De vil etter 10-15 minutter fordampe.

Bunn-notene
  • Lær
  • Sedertre
  • Sandeltre

Nå har du kommet til bunn-notene, som er parfymens kjerne. Det er dette du vil kunne dufte resten av dagen. En duft av tre og lær, som gir deg den aromatiske og orientalske duften. Den som en skikkelig mann går rundt med.

Slik får du mest ut av din parfyme
For at parfymen din skal holde hele dagen, så anbefaler vi at du bruker parfymen etter en dusj. Husk dog at konsentrasjonen i parfymen er ekstremt intens - og derfor skal du kun bruke MAKS to sprayer, og en spray er faktisk rikelig. Ellers kan du risikere at det blir en altfor sterk duft for deg og de andre rundt deg.

Det betyr at du har parfymen din mye lengre, fordi du ikke skal bruke så mye av produktet. Enda bedre - du vil dufte maskulint, skjønt og luksuriøst mye lengre. Hvem ønsker ikke det?

Innhold
100 ml.
Andre har også kjøpt: