Âme Pure Collagen Therapy Gel (30 ml) (made4men)

Âme Pure Collagen Therapy Gel (30 ml)

kr 689,00
Den forbedrer opptakelsen av kollagen i dermis, noe som forbedrer hudens kvalitet og erstatter skadet hud.
kr 689,00

Utglattende ansiktsgel

Ønsker du å forbedre hudens kvalitet og erstatte skadet hud, så er Âme Pure Collagen Therapy Gel det perfekte valget for deg. Den skjønne gelen reduserer hyperpigmentering og strammer opp huden, så du etterlates med en fastere og mer ensartet hud.

Anti-Age gel
Âme Pure Collagen Therapy Gel er en naturlig kollagenkrem som effektivt stimulerer hudens immunsystem. Huden blir fornyet og beskyttet både innvendig og utvendig, samt at den har en anti-age effekt. Den er basert på en kraftfull lettvektsformel bestående av naturlige ingredienser som fungerer som en naturlig hjelp til hudens elastisitet og pigmentering.

Gelen strammer synlig opp huden og reduserer fine linjer og rynker. I tillegg tilfører kremen intens pleie, noe som bidrar til å forebygge nye aldringstegn samt glatter ut tørr og revnet hud. En skånsom gel som raskt absorberes i huden og er perfekt etter ved bruk av dermaroller.

Pleiende ingredienser
  • Strammer opp og glatter ut
  • Botox-93® øker hudens opptak av kollagen
  • Styrker hudens immunforsvar
  • Forebygger uren hud og hudormer
  • Reduserer fine linjer når den kombineres med dermaroller

Bruk
Rens huden med ditt anbefalte renseprodukt. Påfør Âme Pure Collagen Therapy Gel, og bruk gjerne en dermaroller til å smøre det rundt i ansiktet. Kan brukes daglig eller 3-4 ganger i uken.

Innhold
30 ml.
Andre har også kjøpt: