âme pure® Adjustable Derma Stamp PLATINUM Kit (made4men)

Âme Pure Adjustable Derma Stamp Platinum Kit

kr 1 020,00
Adj. Derma Stamp er smertefri uten ubehagelige bivirkninger.

kr 1 020,00

Førpris: kr 1 200,00

Ansiktskit mot ujevn struktur

Ønsker du å fjerne kviser og aknearr, så huden fremstår velpleiet med en sunn glød, er Âme Pure Adjustable Derma Stamp Platinum Kit det rette valget for deg. Unike Derma Stamp og populære Platinum Therapy Gel øker hudens opptak av de aktive ingrediensene med opp til 1000%.

Âme Pure Adjustable Derma Stamp Platinum Kit er et sett bestående av luksuriøse produkter, hvor du raskere og mer betydelig får bedre resultat enn kun ved bruk av Adj. Derma Stamp alene.
Medfølgende i settet:

Âme Pure Collagen Therapy Gel Platinum (30 ml)
Âme Pure Collagen Therapy Gel Platinum er en ansiktsbehandling som stimulerer immunsystemet i huden og reduserer risikoen for infeksjoner. Gelen har en avkjølende effekt på huden, hvor den forbedrer opptakelsen av kollagen i dermis, noe som forbedrer hudens kvalitet og erstatter skadet hud.

Âme Pure Adjustable Derma Stamp
Adjustable Derma Stamp har 140 nåler laget av kirurgisk stål, og lengden på nålene kan justeres fra 0,0mm opp til 1,00mm. Dermed er den perfekt til å kombineres i ansikt, nakke og skuldre for å fjerne kviser og aknearr.

Derma Stamp gir en mer presis behandling på problemhud, da man skal unngå å bruke microneedling behandling direkte på kviseutbruddene.

2 x Âme Pure Sanitizer Spray (12 ml)
Âme Pure Sanitizer Spray er en desinfiserende spray med aloe vera og vitamin E, designet og utviklet til CIT Roller behandling. Sprayen brukes til rensing av CIT Roller, behandlingsområdet og hender.

Bruk
  1. Rens huden grundig med en mild ansiktsvask. Desinfiser området som skal behandles med âme pure® Sanitizer Spray. La huden tørke helt før behandlingen med Adjustable Derma Stamp
  2. Desinfiser Adjustable Derma Stamp nålene med âme pure® Sanitizer Spray og la de tørke helt før du starter
  3. Trykk Adjustable Derma Stamp lett over området du ønsker å behandle ca. 15 ganger
  4. Påfør âme pure® Collagen Therapy PLATINUM Gel umiddelbart etter at du har behandlet hvert hudparti

Obs - I ansiktet skal maks 0,75mm lengde brukes. Nåler som er lengre enn 0,75mm skal kun brukes på kroppen.
Andre har også kjøpt: