Alpecin Sport Caffeine Shampoo (250 ml) (made4men)

Alpecin Sport Caffeine CTX Shampoo (250 ml)

Alpecin Sport Caffeine Shampoo er en effektiv sjampo som skånsomt renser håret samt forebygger og motvirker for tidlig hårtap.
kr 137,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Aktiv sjampo mot hårtap

Driver du mye med sport og trening og ønsker du å stanse tidlig hårtap, så er Alpecin Sport Caffeine CTX Shampoo noe for deg. CTX shampo er spesielt utviklet for å stoppe denne effekten, og inneholder koffein, taurin og mikronæringsstoffer som ved daglig bruk reduserer hårtap og skaper ny energi i hodebunnen.

Styrker hårrøtter
Alpecin Sport Caffeine Sports Shampoo er en sjampo som passer perfekt for fysisk aktive menn, med fokus på svekkede hårrøtter for å gjendanne og styrke. Høyintensiv trening setter ofte sitt preg på muskler og hår; kroppen sparer energien der den kan, også i hårrøttene.

For å bidra med å bekjempe dette kombinerer sjampoen en kraftfull blanding av Alpecin Koffein, Taurin og mikronæringsstoffer: biotin, zink, magnesium og kalsium for å fremme sterk hårvekst, noe som igjen kan bidra til å forebygge hårtap.

Fordeler
  • Sjampo mot hårtap
  • Pleiende og nærende
  • Stimulerer hodebunnen
  • Fremmer hårveksten

Bruk
Påfør en passende mengde Alpecin Sport Caffeine Shampoo i vått hår. Massér sjampoen godt inn i hår og hodebunn, og skyll ut med rikelig med vann. Gjenta prosessen om nødvendig.

Innhold
250 ml.
Andre har også kjøpt: